Cum sa-ti protejezi viata si bunurile personale in hotel!

Cum sa-ti protejezi viata si bunurile personale in hotel!
27.11.2012 | Autor: Ave Hotel

Calatoriile sunt evenimente inedite, care ne ajuta sa ne relaxam, sa evadam din aglomeratia si zgomotul cotidian, dar in timpul acestora pot aparea evenimente imprevizibile de aceea este necesara luarea de masuri de precautie pentru evitarea neplacerilor.

Ne dorim sa aveti o vacanta placuta, fie ea cu familia sau in interes de serviciu, va recomandam sa cititi cateva sfaturi utile care va pot ajuta sa va protejati familia, precum si bunurile personale.

  1. Familiarizati-va cu procedurile de evacuare in caz de urgenta! Fiecare camera a hotelurilor dispune de un plan de evacuare in caz de urgenta, vedeti care este cea mai apropiata iesire, unde sunt plasate alarmele de incendiu si stingatoarele.
  2. Solicitati la receptie o alta camera daca nu va simtiti confortabil in ceea care va fost repartizata!  Intre motivele posibile pentru inlocuirea camerei se pot numara:

           - Vecinii sau alte persoane din vecinatate va fac sa va simtiti inconfortabil

           - Accesibilitate redusa

           - Incuietorile de la usa si geamuri nu par sigure

           - Camera este greu de evacuat, acest lucru provocandu-ti stari de teama si neliniste

  1. Incuie usa chiar si cand esti in camera!  Nu deschide niciodata usa, decat daca esti absolut sigur de identitatea persoanei aflate dupa usa.
  2. Depoziteaza valorile in seiful hotelului! Contacteaza hotel si intreaba-I despre politica privind depozitarea si pastrarea valorilor personale, nu uita sa notezi, in fata persoanei care se ocupa de preluarea valorilor, toate obiectele, banii si alte valori.
  3. Roaga personalul  de la receptie sa nu divulge numele tau! 
Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian