Castiga un “Craciun in Bucuresti”!

Castiga un “Craciun in Bucuresti”!
27.11.2012 | Autor: Ave Hotel

Va invitam sa petreceti Craciunul 2012 intr-un mediu elegant si cochet cu prietenii sau cu persoana draga; participati la concursul organizat de catre Ave Hotel si castigati unul dintre cele patru pachete de servicii turistice constand in 3 zile/2 nopti de cazare + 2 mese/zi in perioada 24-26 decembrie.

Profitati de aceasta ocazie pentru a petrece un Craciun de neuitat, cu plimbari romantice pe bulevardele luminate de beculete colorate, nopti relaxante in fata semineului sau petreceri de neuitat in cluburi cunoascute din Bucuresti, alegeti evenimentele care vreti sa mergeti in functie de personalitatea si dorintele dumneavoastra.

Pentru a participa la concursul “Craciun in Bucuresti” trebuie sa accesati site-ul nostru, www.avehotel.ro, sa completati formularul disponibil pe site, sa raspundeti sincer la intrebari si sa distribuiti pagina de Facebook AVE Hotel prietenilor dumneavoastra de pe Facebook apasand butorul “share” din formular.

Inainte insa va rugam sa cititi termenii si conditiile pentru participarea la concursul organizat de catre AVE Hotel.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian