Castigatorii concursului

Castigatorii concursului
14.12.2012 | Autor: Ave Hotel
Felicitarii castigatorilor si va multumim pentru participare!

Premiul 1 – A fost castigat de catre Lupoi Daniel! Premiul consta in:
-Pachet de servicii turistice pentru doua persoane* constand in: cazare cu demipensiune timp de 3 zile/2 nopti intr-un apartament de lux in perioada 24-26 decembrie.
-Pachet de servicii turistice pentru doua persoane* constand in: cazare cu demipensiune timp de 3 zile/2 nopti intr-un studio de lux in perioada 24-26 decembrie.
*vin cu tine prietenii a caror adresa de mail ai lasat-o la inscriere.
 
Premiul 2 – A fost castigat de catre Viziteu Victor! Premiul consta in:
Pachet de servicii turistice pentru doua persoane constand in: cazare cu demipensiune timp de 3 zile/2 nopti intr-un apartament de lux.
 
Premiul 3 – Merge la Tufis Marian Marcel! Premiul costa in:
Pachet de servicii turistice pentru doua persoane constand in: cazare cu demipensiune timp de 3 zile/2 nopti intr-un studio de lux in perioada 24-26 decembrie.
Va rugam sa revendicati premiul prin e-mail rezervari@avehotel.ro pana pe 18 decembrie 2012
Nu plecati inca pentru ca mai avem un premiu de dat, este vorba de premiul special, acesta va fi acordat celei mai bune propuneri a unui dintre voi.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian