Oferta speciala de sarbatori la AVE Hotel!

Oferta speciala de sarbatori la AVE Hotel!
17.12.2012 | Autor: Ave Hotel

Hai de sarbatori in Bucuresti! Iti facem noi cinste cu o noapte de cazare!
Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru relaxare si distractie, cu AVE Hotel le poti avea pe amandoua, te cazezi intr-un hotel de 4* la pret de 3*, beneficiezi de tot confortul si siguranta de care ai nevoie si iti recomandam cele mai interesante evenimente din oras pentru seri de neuitat.

Oferte speciale cazare Bucuresti
In plus in perioada 17 decembrie 2012 – 7 ianuarie 2013 am pregatit pentru tine o oferta speciala, rezervi trei nopti de cazare si noi iti facem cinste cu a patra.

Iata evenimentele pe care ti le recomandam in aceasta perioada.
17 decembrie 2012 – Un concert extraordinar sustinut de catre Trupa Jukebox la Sala Radio. “Jukebox Pop Symphonic Christmas Night” un recital cu muzica de Craciun sustinut alaturi de orchestra si corul Metropolitan sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.
19 decembrie 2012 – Johann Strauss Enesemble revin, pentru al optulea an, la colindat în România.
20 decembrie 2012 – In spiritul sarbatorilor va invitam la concertul caritabil de folk organizat de catre Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism.
22 decembrie 2012 – Spectacolul Degeaba sustinut de catre Tudor Gheorghe incheie seria concertelor din anul 2012 la Sala Palatului din Bucuresti.
24 decembrie 2012 – In seara de Ajun iti recomandam sa mergi la concertul “Regal Vienez”, pentru a zecea oara prezenti in Romania.
24 decembrie 2012 – Petrece un Craciun de vis la Restaurant Broadway Show 
31 decembrie 2012 – Sa incepem Anul Nou cu bine la restaurant Arc de Triomphe 
31 decembrie 2012 – Bal Mascat in centrul capitalei, organizat de catre Imperial Ballroom.
 
Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian