5 lucruri care iti pot strica vacanta

5 lucruri care iti pot strica vacanta
10.05.2013 | Autor: Ave Hotel
Pentru noi toti vacanta este momentul mult asteptat al anului, unul dintre motivele pentru care mergem in fiecare zi la munca si pe care il planificam cu luni inainte. Este una dintre perioadele anului in care ar trebui sa ne relaxam atat fizic, cat si psihic si am vrea ca totul sa fie perfect. Din pacate, in realitate lucrurile nu stau mereu asa, iar mai jos gasiti 5 lucruri care pot face diferenta intre o vacanta de vis si una de cosmar.

1. Daca sunteti adeptii vacantelor in grup, cel mai probabil, atunci cand veti pleca in vacanta va trebui sa faceti sacrificii si vor exista in mod cert situatii cand va veti enerva din cauza celorlalti. Incercati sa ramaneti calmi si sa priviti partea plina a paharului.

2. Sa mizezi pe vreme frumoasa. Desi toti ne dorim soare si caldura atunci cand plecam in vacanta este bine sa nu ne planificam totul de parca lucrurile se vor petrece asa. Este bine sa va pregatiti pentru orice vreme si sa aveti un plan de rezerva in cazul in care vremea va va juca feste.

3. Alegrea hotelului. Hotelul pe  care il alegi este cel unde iti vei petrece urmatoarele nopti, asa ca de confortul si calitatea lui depinde odihna si starea ta de spirit pentru toata durata vacantei. Evident ca este important sa te incadrezi in buget, dar incerca sa nu te zgarcesti renuntand la calitate.

4. Prea multa distractie. Desi poate parea usor ciudata aceasta afirmatie adevarul este ca daca vei petrece toata perioada vacantei nu vei mai avea timp sa te bucuri de timpul liber pentru ca vei fi prea mahmur. Asa ca distreaza-te cu limite!

5. Cheltui prea mult. Felul in care cheltuitul excesiv poate afecta o vacanta este evident. Asa ca incearca sa nu arunci cu banii in stanga si in dreapta doar din cauza ca esti in vacanta.
Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian