Evenimente in Bucuresti - iunie 2013

Evenimente in Bucuresti - iunie 2013
29.05.2013 | Autor: Ave Hotel
Bucurestiul iti ofera o multime de posibilitati de relaxare, incepand cu sutele de restaurante, baruri si cafenele, gasesti intotdeauna un loc care sa-ti placa, dar nu trebuie sa uitam de evenimentele periodice care te fac sa descoperi ceva nou si interesant, vezi in continuare evenimentele importante din luna iunie

Incepem cu una dintre cele mai mediatizate expozitii temporare ale Muzeului de Istorie din Bucuresti, aceasta cuprinde cateva dintre cele mai de pret "comori" ale Chinei, o poti vizita in perioada 30 aprilie - 1 august 2013. Pretul unui bilet este 25 lei.


B-fit in the street este un festival international de teatru la care abia asteptam sa mergem, sunt patru zile de distractie in centrul orasului, piese de teatru puse in scena in marile piete de catre artisti cunoscuti, parade colorate si muzica buna. Accesul este gratuit.

Pe 8 si 9 iunie se desfasoara Noapte Lunga a Filmelor Scurte, vei vedea timp de 6 ore cele mai apreciate scurtmetraje, comedii, animatii, filme de actiune sau drame. Pretul unui bilet este de 35 lei in ziua evenimentului.


Cunoscutul cantaret de muzica R&B si hip-hop Akon sustine un concert incendiar in data de 19 iunie in club LYO din Bucuresti. Daca vrei sa dansezi toata noaptea si sa ai parte de multe surprize, atunci trebuie neaparat sa ajungi la acest concert. 

Backyard Weekend este un eveniment dedicat persoanelor pasionate de muzica electro ce se desfasoara in perioada 21-23 iunie in trei locatii diferite: Arenele Romane, Casa Presei Libere si Casa Universitarilor. Line-up-ul este impresionant, dintre participant amintim: Nouvelle Vague, DuB FX, Pillow Talk, Dj Vadim si multi altii. Abonamentul pentru cele doua zile este 70 lei.
Diana Krall revine in data de 30 iunie la Sala Palatului din Bucuresti, o voce exceptionala intr-un concert de promovare a noului album intitulat "Glad Rag Doll". Biletele au preturi intre 90-360 lei.

Daca nu esti din Bucuresti te invitam sa te cazezi la AVE Hotel Bucuresti - informatii suplimentare la telefon 0733.151.333 sau rezervari@avehotel.ro
Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian