Hotel bucuresti sector 5

Hotel bucuresti sector 5
06.06.2013 | Autor: Ave Hotel
Ave hotel Bucuresti va pune la dispozitie doua locatii exclusiviste pentru a beneficia de tot confortul de care aveti nevoie pentru o calatorie frumoasa.

Daca aveti nevoie de un hotel in sector 5 atunci AVE Hotel Vila Parlament este alegerea perfecta pentru o calatorie in interes de serviciu, oferindu-va facilitati de business si acces rapid catre puncte importante din Bucuresti. Linistea zonei, curtea cu multa verdeata si serviciile impecabile fac ca aceasta locatie sa fie alegerea perfecta pentru orice calatorie.

Amplasarea acestui hotel in sector 5 va ofera posibilitatea de a ajunge rapid in centrul orasului unde puteti vizita cateva dintre cele mai importante obiective turistice ale orasului precum Palatul Parlamentului, o cladire impunatoare cu o suprafata de 330.000 de metri patrati, a doua ca marime dupa Pentagon, o multime de biserici, dintre care trebuie sa mentionam Catedrala Patriarhala, biserica Domnita Balasa, manastirea Radu Voda.Hotel Bucuresti Sector 5

Daca vreti sa va distrati sau sa degustati preparate din diverse colturi ale lumii, atunci trebuie sa ajungeti in centrul vechi. Sutele de baruri, cafenele si restaurante va asteapta pe stradutele inguste, desprinse parca dintr-un film vechi.

In zona puteti vizita si Curtea Domneasca, aici se organizeaza foarte des expozitii de picture, sculptura si fotografie. Hanul lui Manuc este de asemenea un loc care merita vazut si studiat la o cafea buna, savurata la una dintre cafenelele din curtea interioara.

Va reamintim ca Ave hotel Bucuresti sector 5 este amplasat in spatele Casei Poporului, pe strada Sirenelor numarul 50, la doar 10 minute de centrul orasului.

Va invitam sa vizionati galeria foto sau prezentarea video a hotelurilor si sa alegeti camera care va place.

Pentru rezervari va rugam sa ne contactati la numarul 0733.151.333 sau rezervari@avehotel.ro

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian