Hotel Bucuresti sector 1

Hotel Bucuresti sector 1
07.06.2013 | Autor: Ave Hotel
Ave Hotel Victoriei este un boutique hotel cochet, situat intr-unul dintre cele mai frumoase sectoare ale Bucurestiului, sectorul 1, unde poti vizita cateva muzee importante din Bucuresti, te poti plimba prin cel mai mare parc din oras si poti savura un cocktail pe malul lacului la una dintre terasele restaurantelor de lux.

Un hotel in sectorul 1 iti ofera posibilitatea de a ajunge rapid la aeroportul international Henri Coanda din Otopeni, dar si la
Gara de Nord, situata la doar 5 minute de AVE HotelHotel Bucuresti Sector 1

Sectorul 1 si imprejurimile acestuia va ofera o multime de atractii turistice dintre care va recomandam si noi cateva. Daca ati reusit sa va faceti un pic de timp liber trebuie sa mergeti la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa unde a avut loc si expozitia “The Human Body”, una dintre cele mai controversate expozitii care a avut loc in Romania.

Nu trebuie sa ratati nici o plimbare romantica pe Calea Victoriei, o artera importanta de circulatie din Bucuresti, plina de istorie, casele cu muscate la ferestre va vor fermeca si va vor aminti de viata boema secolului trecut.

Fiecare straduta are istoria si misterul ei, nu ratati ocazia de a le afla, asigurati-va ca aveti cateva ore la dispozitie pentru a descoperi Bucurestiul adevarat.

Daca ai nevoie de un hotel in sector 1 te asteptam cu drag la AVE Hotel Victoriei pentru o experienta  inedita la preturi rezonabile.

Puteti rezerva o camera la AVE Hotel Bucuresti sector 1 sunand la numarul 0733.151.333 sau rezervari@avehotel.ro

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian