Hotel Bucuresti sector 2

Hotel Bucuresti sector 2
10.06.2013 | Autor: Ave Hotel
AVE Hotel Bucuresti va ofera posibilitatea de cazare intr-una dintre cele doua locatii situate intr-o zona centrala cu facifitati diverse si servicii de 4 stele la pret de 3 stele.

Ave hotel Bucuresti sector 2 este o varianta potrivita de cazare pentru oaspetii care isi doresc sa beneficieze de confortul propriului camin in deplasare, desi situat intr-o zona linistita, la doar 10 minute de centrul orasului.

Ca facilitati de agrement, sectorul 2 va va surprinde cu multe spatii verzi unde va puteti plimba cu barca pe lac, puteti inchiria o bicicleta sau va puteti relaxa la una dintre terasele elegante de pe malul lacului.

Puteti merge la Teatrul National pentru a-i vedea pe marii artisti intr-una dintre piesele celebre, de asemenea o multime de edificii religioase pot fi vizitate in acest sector.AVE Hotel Bucuresti Sector 2

Tot in acest sector se afla si cateva dintre cele mai exclusiviste cluburi din Bucuresti, dintre care mentionam, Bamboo, Fratelli si Palatul Ghica, daca iti place sa te distrezi in stil mare atunci trebuie sa alegi un hotel in sectorul 2.

AVE hotel Bucuresti sector 2 va asteapta intotdeauna cu caldura si va ofera posibilitatea de a alege una dintre camerele spatioase de care dispune, dotate cu jacuzzi sau cabina de dus, o bucatarie unde puteti gati mancarurile preferate, internet gratuit la orice ora, room service, gradina si multe altele.

De asemenea in fiecare luna puteti beneficia de reduceri semnificative de preturi pentru serviciile de cazare si masa pentru diferite perioade de timp, va rugam sa vizitati pagina de “oferte speciale” si sa o alegeti pe cea potrivita nevoilor dumneavoastra.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian