Hotel Bucuresti sector 4

Hotel Bucuresti sector 4
11.06.2013 | Autor: Ave Hotel
Alege una dintre cele doua locatii pe care AVE Hotel vi le propune pentru a beneficia de ospitalitate cu personalitate la preturi accesibile.

Ca hotel in sector 4 beneficiati de confortul propriului camin in deplasare, o zona cu multa verdeata si foarte linistita, unde va puteti pograma fara probleme intalnirile de afaceri, dar puteti petrece si cateva zile de relaxare.Hotel Bucuresti sector 4

Camerele amenajate modern care va ofera un spatiu intim pentru petrecerea timpului liber, bai dotate cu Jacuzzi sau cabina de dus si o terasa plina cu flori unde va puteti savura cafeaua de dimineata, asa poate fi caracterizat un hotel din sector 4.

Acest sector se remarca prin numarul mare de edificii religioase care merita vizitate precum Biserica Buna Vestire din cimitirul Belu, Biserica Cutitul de argint, Biserica Greco Catolica Sf. Ana, Biserica Sf. Spiridon cel Nou, dar si o varietate de monumente si statui.

In parcul Tineretului sau Carol va puteti plimba pe aleile largi si puteti admira un peisaj mirific de pe colinele inclinate. Posibilitati de agrement sunt foarte multe si in acest sector, de la inchirierea unei biciclete,  pana la plimbari romantice pe lac, poti alege activitatile care iti fac placere.

In parcul Tineretului puteti de asemenea sa savurati o cafea buna la unul dintre restaurantele situate pe malul lacului sau va puteti indrepta incet incet catre centrul orasului pentru o partida de cumparaturi.

Va asteaptam cu drag sa va cazati la AVE Hotel Bucuresti sector 4 - Vila Parlament si sa beneficiati de confort si de cele mai bune preturi pentru o vacanta reusita.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian