Hotel Bucuresti sector 6

Hotel Bucuresti sector 6
13.06.2013 | Autor: Ave Hotel
AVE Hotel va ofera facilitati de cazare moderne intr-una dintre cele doua locatii centrale, aflate in apropiere de cateva dintre cele mai importante obiective turistice din Bucuresti.

Daca va cazati la AVE hotel Bucuresti sector 6 puteti beneficia de confort la preturi foarte bune, intr-unul dintre cele mai dezvoltate cartiere ale Bucurestiului din punct de vedere comercial. Doua mall-uri si peste cinci centre comerciale mare va stau la dispozitie pentru o vacanta de shopping in Bucuresti.Hotel Bucuresti Sector 6

Daca totusi nu va pasioneaza mersul la cumparaturi puteti vizita Muzeul Palatului Cotroceni aflat in ansamblul Cotroceni, ridicat intre anii 1679 – 1681 de catre domnitorul Serban Cantacuziono a ramas un asezamat complex din care fac parte palatul domnesc, reconstruit de catre Statul Roman, in prezent este folosit ca resedinta pentru presedintele Romaniei, pivnitele domneste, foisorul, casa gradinarului, azilul Elena Doamna, o multime de monumente si constructii anexe si Biserica Cotroceni, intrata in circuitul turistic din octombrie 2009.

Un hotel in sector 6 va ofera de asemenea acces rapid catre centrul istoric al orasului, unde va puteti bucura de misterul si agitatia cotidiana la una dintre cafenele si restaurantele aflate pe stradutele inguste a caror istorie se poate citi chiar si pe pereti acestora.

Sectorul 6 are o Gradina Botanica, care a facut parte din ansamblul Cotroceni si un parcul Morii, unde va puteti relaxa pret de cateva minute pe iarba verde.

AVE hotel Bucuresti sector 6 va astepta cu drag intr-una dintre cele doua locatii pentru a putea vizita mai usor Bucurestiul.

Puteti rezerva o camera la preturi speciale la numarul 0733.151.333 sau rezervari@avehotel.ro

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian