Platesti cazarea la Ave Hotel direct de pe telefonul mobil

Platesti cazarea la Ave Hotel direct de pe telefonul mobil
10.09.2013 | Autor: Ave Hotel
Ave Hotel si-a obisnuit oaspetii cu servicii inovatoare, solutii avangardiste de cazare in Bucuresti, camere cu design personalizat, evenimente speciale, oferte dedicate fiecarei categorii de turisti: business, consumatori de spectacole, aniversari speciale si multe altele.

Pentru ca ne dorim sa oferim oaspetilor nostri toate facilitatile cu putinta, va anuntam ca am lansat, in premiera in Romania, serviciul de plata cazare hotel prin telefon. Folosind aplicatia SEQR orice vizitator va putea plati serviciul de cazare prin telefon, fara carduri si fara numerar.

Ave Hotel prin implementarea aplicatiei SEQR face parte dintr-un test pilot adresat persoanelor fizice si organizat de Garanti Bank pentru clientii sai.

Prin implementarea aplicatiei SEQR si folosirea acesteia pentru plata cazarii la Ave Hotel veti renunta la hartiile inutile ale transferurilor si, in acelasi timp, veti avea acces la toate platile, in format digital, direct pe telefonul mobil.
Pentru inceput serviciul este valabil in cadrul Ave Hotel Victoriei. Tot ce trebuie sa faceti este sa scanati codul QR semnalat la receptia hotelului cu ajutorul aplicatiei SEQR instalata pe telefonul dumneavoastra si sa confirmati codul PIN.

SEQR este o solutie prin care puteti plati usor, rapid si sigur cazarea la Ave Hotel Victoriei. De exemplu, daca sunteti intr-o calatorie de afaceri si aveti nevoie de o camera pentru odihna sau sa va pregatiti documentele, la Ave Hotel va puteti caza pentru doar cateva ore in timpul zilei si puteti plati direct de pe telefonul mobil. In plus, primiti 50 ron inapoi din tariful camerei solicitate.

Va place sa colindati tara in lung si-n lat si sa participati la toate concertele? Aveti nevoie de un serviciu de cazare pe termen lung si foarte avantajos? Nimic mai simplu. Veniti la Ave Hotel, va cazati si platiti camera prin telefon, pe loc, fara hartii si in siguranta.

SEQR este un serviciu Seamless Distribution AB. Seamless este unul din principalii dezvoltatori de sisteme de plata pentru telefoane mobile, gestionand peste 3,1 miliarde de tranzactii anual prin intermediul a 525.000 puncte de vanzare active. Cu peste 12 ani de experienta si prezenta in aproximativ 30 de tari, Seamless are o pozitie puternica pe piata platilor cu telefonul mobil. Platforma unica de tranzactii Seamless a permis crearea SEQR.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian