Un nou design pentru site-ul Ave Hotel Bucuresti

Un nou design pentru site-ul Ave Hotel Bucuresti
21.10.2013 | Autor: Ave Hotel

Ne-am preocupat in permanenta sa oferim clientilor nostri servicii impecabile de cazare, momente unice pentru ocazii speciale si sa venim intotdeauna in intampinarea lor cu ofertele cele mai potrivite.
Astfel, pentru a facilita accesul la informatiile despre Ave Hotel Bucuresti am lansat o noua varianta a site-ului. Noul design www.avehotel.ro respecta ultimele tendinte in web design si asigura o navigare usoara in cadrul platformei.
Galeria foto Ave Hotel a fost imbunatatita si actualizata cu fotografii din cele doua locatii Ave Hotel: Ave Hotel Victoriei si Ave Hotel Vila Parlament, oferind o imagine reala potentialilor clienti. In plus, imaginile prezinta si potentiale stiluri de amenajare ale camerelor, in functie de dorintele dumneavoastra. Daca va doriti o seara alaturi de partener (a), personalul Ave Hotel va poate intampina cu un design deosebit al camerelor, intocmit cu ajutorul florilor si al figurinelor speciale realizate din obiectele existente in camera.
Pentru a reduce timpul de rezervare, noua platforma www.avehotel.ro inglobeaza o sectiune speciala de rezervari. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina http://www.avehotel.ro/rezervari-online si completati formularul existent. Bineinteles, colegii nostri sunt disponibili pentru rezervari si telefonic la numarul cu care v-am obisnuit 0733.151.333.

Testimonialele clientilor nostri stau marturie afirmatiilor ca Ave Hotel este locul perfect de cazare daca veniti in interes de business, la un concert sau pregatiti o zi speciala pentru aniversarea cu prietenii ori doar cu persoana iubita.

Doua dintre serviciile unice pe care Ave Hotel vi le ofera sunt: cazarea pe timp de zi si cazarea doar cateva ore pe noapte, in acest caz iesind din tiparul hotelurilor care fac check-in prima parte a zilei.

Asadar, Ave Hotel va intampina cu un nou site www.avehotel.ro, optimizat pentru o buna navigare, cu informatii complete pentru o rezervare usoara si multe oferte speciale pentru a va alege produsul potrivit.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian