Sisteme moderne de plata pentru cazarea la hotelul nostru

Sisteme moderne de plata pentru cazarea la hotelul nostru
29.10.2013 | Autor: Ave Hotel

Dupa cum bine stiti incercam sa venim in intampinarea oaspetilor nostri cu cele mai noi modalitati de plata, astfel ca pe langa sistemele clasice de plata: cash, cu cardul la receptie sau online, transfer bancar am implementat de curand si sistemul de plata SEQR (plata cu ajutorul telefonului mobil, fara card si fara cash).

Despre acest sistem de plata organizat de Garanti Bank face parte dintr-un test pilot si este adresat initial pentru persoanele fizice – clienti ai bancii Garanti Bank.

Garanti Bank devine astfel prima organizatie financiara care lanseaza un sistem de plata de tipul SEQR Mobile Payments pe teritoriul Romaniei.

Informatii detaliate puteti gasi si pe ziarul online de business Wall Street.

Acest serviciu de tip Mobile Payments este gratuit astfel consumatorii vor avea posibilitatea sa efectueze plati prin intermediul unei platforme foarte sigure fara a mai sta la coada, de asemenea este foarte avantajos si pentru comercianti deoarece nu este nevoie de o investitie in echipamente noi, plata se efectueaza foarte rapid scanand codul QR la un terminal POS sau direct de pe internet.

“Folosind acest sistem de plata a crescut eficienta, detaliu foarte important de care orice hotel are nevoie in ziua de astazi.” ne relateaza Ionut Vladuca, directorul general Ave Hotel.

Aplicatia poate fi downloadata gratuit atat pentru Android din Google Play cat si pentru Iphone din App Store.

Daca aveti intrebari privind utilizarea acestui sistem de plata nu ezitati sa ne contactati, de asemenea va asteptam cu reactii despre acest sistem de plata, puteti comenta direct la acest articol sau puteti folosi datele noastre de contact.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian