Cum cautam un hotel perfect pentru noi

Cum cautam un hotel perfect pentru noi
06.05.2015 | Autor: Ave Hotel
Personal sunt foarte atenta in momentul in care caut un hotel la care sa ma cazez, fie in Romania sau in alta tara.

Sunt cateva lucruri foarte importante de care este nevoie sa tinem cont in momentul in care vrem sa facem o rezervare la un horel.

In primul rand, trebuie sa fie curat, in camera, in baie, iar acest de acest lucru iti poti da seama din poze sau chiar din momentul in care ai ajuns la receptie.

Este foarte important sa stai intr-un loc igienic, cu asternuturi curate, chiar si pentru cateva zile. Stim cu totii ce poate insemna sa stai intr-un loc nu foarte curat.

In al doilea rand este necesar sa fie aproape de centru, daca nu chiar in centru, sa fie la strada, dar nici foarte la strada pentru a putea sta si in liniste sa ne relaxam, si bineinteles, daca nu suntem cu masina in oras, sa fie aprope de un mijloc de transport.

Un alt lucru care ne va ajuta sa ne putem relaxa in vacanta noastra, sau chiar in timp ce lucram, este sa avem un loc unde ne putem bea cafeaua de dimineata in aer liber.

Toate aceste lucruri le puteti gasii la hotelul nostru http://www.avehotel.ro/hotel/3-stele-ieftin-bucuresti 

Va asteptam cu cel mai bun personal, in mijlocul Bucurestiului, pentru a va relaxa sau a lucra in liniste. Va punem la dispozitie un hotel de 3 stele ieftin, echipat cu camere curate, aici puteti avea confortul unei vile.

Daca ati venit in vacanta si doriti cateva idei de ce puteti vizita in superbul Bucuresti, noi va putem da cateva idei bune de urmat.

Va asteptam cu bratele deschise la Ave Hotel!

ave hotel 
Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian