Cazare apartamente regim hotelier bucuresti

Viziteaza Bucurestiul in ritmul tau, Ave Hotel Bucuresti va ofera posibilitatea de a inchiria apartamente in regim hotelier in Bucuresti, aceasta oferta este perfecta pentru oameni de afaceri  care se deplaseaza in interes de serviciu pe perioade mai lungi de timp sau pentru turistii care vor doar sa aiba timp suficient pentru a cunoaste orasului.

        

Daca aveti nevoie de cazare in bucuresti in regim hotelier, Ave Hotel va pune la dispozitie garsoniere si apartamente spatioase, la standarde de 3 stele, amenajate si utilate modern, pentru a te bucura de confort la preturi accesibile.
Ave Hotel Bucuresti dispune de doua locatii, AVE Parlament este situata in apropierea centrului vechi al Bucurestiului , situata intr-o zona linistita, la doar 1 minut distanta de Palatul Parlamentului si 5 minute de zona Unirii, puteti alege un apartament in regim hotelier aici daca vreti sa imbinati relaxarea cu distractia, linistea cu forfotul orasului, cunoasterea orasului si a oamenilor.

Ave Hotel Victoriei este un cochet boutique hotel, situat in apropierea Garii de Nord din Bucuresti regim hotelier pentru apartamente si garsoniere spatioase, dotate cu baie in camera, aer conditionat, room service, WiFi gratuit si multe ale facilitati gratuite.

Aceasta locatie este perfecta pentru oamenii de afaceri care au nevoie de acces rapid catre aeroportul international Henri Coada din Otopeni, situat la o distanta de doar 20 de minute fata de hotel si catre Gara de Nord a Bucurestiului la doar 5 minute de hotel, de aici aveti curse directe catre toate capitalele importante din Europa.

De asemenea, daca alegeti aceasta locatie puteti vizita si cateva dintre cele mai importante obiective turistice precum Muzeul National al Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul Satului Dimitrie Gusti, Arcul de Triumf, puteti inchiria o bicicleta pentru a va plimba prin parcul Herastrau sau va puteti relaxa la una dintre terasele amenajate pe malul lacului.

      

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian