Cazare pensiuni bucuresti

Cautati cazare pensiuni in Bucuresti? Alegeti o pensiune de trei stele pentru a avea o vacanta perfecta, optati pentru confort si servicii personalizate.

        

Ave Hotel va ofera posibilitatea de cazare in camere cu un design modern, utilate si echipate la standarde de patru stele, in doua locatii accesibile. AVE Hotel Victoriei este locatia perfecta pentru oameni de afaceri sau calatori in tranzit, fiind situata la doar 20 minute de Aeroportul International Henri Coanda, 3 minute de Gara de Nord, in zona se afla si o multime de obiective turistice importante precum Muzeul National de Istorie Naturala Grigore  Antipa, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Geologie, precum si parcuri publice, Parcul Kiseleff si Parcul Herastrau, restaurante, terase, banci, este locul ideal pentru completarea unei calatorii de afaceri cu momente de relaxare.

AVE Parlament este situata in apropierea Palatului Parlamentului, intr-o zona linistita a orasului, aceasta pensiune din Bucuresti ofera de asemenea camere moderne, utilate si echipate, in apropiere de centrul istoric al Bucurestiului, unde va puteti bucura de viata de noapte, veti gasi o multime de baruri, cafenele, restaurante, teatre si obiective turistice. Puteti profita de acesta locatie si pentru a face un tur al orasului cu masinile Bucharest City Tour sau pentru a vizita obiectivele turistice din zona, dintre care mentionam Palatul Parlamentului, Catedrala Patriarhala, Curtea Domneasca, Hanul lui Manuc, Palatul BNR.

      

Nu faceti compromisiuri cand vine vorba de vacanta dumneavoastra, timpul liber este din ce in ce mai putin si trebuie sa va bucurati de el, alegeti una dintre cele doua pensiuni din Bucuresti, pentru a va bucura de cazare la standarde de patru stele, camere curate si spatioase, cu baie in camera, ce dispun de cabina de dus moderna sau cada cu jacuzzi, room service, televizor LCD, Wi-Fi gratuit, toate serviciile le puteti personaliza in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra.


Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian