De ce noi

Confort de 4 stele la tarife de 3 stele. Locul in care primesti mai mult decat te astepti.

Daca ar fi sa iei in considerare recenziile de pe siteurile nationale si internationale de rezervari, ai putea spune ca la AveHotel platesti pentru confort de 3 stele, dar primesti cel putin confort si servicii de 4 stele.

De-a lungul anilor, Avehotel a primit recenzii pozitive de la sute de persoane care apreciaza serviciile ca fiind „impecabile” sau „ireprosabile”.
Locatiile Avehotel au primit note asemanatoare cu hoteluri de 4 si chiar 5 stele din Bucuresti.


Si totusi, pretul ramane unul mic. La noi poti rezerva apartamente intregi sau camere spatioase cu mai putin de 200 RON pe noapte. De ce?

Intr-un oras aglomerat, agitat, zgomotos si viu, ai fi poate suprins sa afli ca exista un loc in care te poti bucura de linistea si intimitatea unei pensiuni rustice. Si acesta este chiar in centrul Bucurestiului. 

Avehotel ofera doua locatii ultracentrale cu personalitati diferite, dar cu aceleasi caracteristici de baza:

 • camere si apartamente intime si foarte spatioase
 • lenjerie din bumbac satinat impecabila si extrem de confortabila
 • personal extrem de atent la nevoile tale si servicii complete la cerere
 • curatenie si liniste

 

Fii oaspetele nostru, la doar 3 minute de Piata Victoriei sau Piata Unirii

Dorim sa te simti bine si sa spargem bariera luxului. Cine a spus ca un hotel impecabil, placut si linistit nu poate avea un pret decent? Avehotel aplica filozofia unei pensiuni de munte, in care ospitalitatea si confortul primeaza, in doua locatii spatioase din centrul Bucurestiului:

 • Boutique Hotel Victoriei te intampina cu studiouri si camere spatioase cu balcon si un apartament cu semineu. Toate sunt dotate cu chicineta si localizate convenabil langa un restaurant-bar cu preparate gustoase.   Fiind la doar cateva minute de centrul orasului ai acces la parcuri, magazine non-stop, distractii si alte puncte de interes.

Boutique Hotel Victoriei ofera facilitati business si corporate, sali de conferinta dotate complet si servicii complementare.   

 • AVE Parlament, o structura de primire turistica cu functiuni de cazare similare cu o pensiune urbana cu  accent mediteranean, cocheta si retrasa, dar localizata la doar cateva sute de metri de centrul Bucurestiului,  iti ofera acces la gradina luxurianta cu alei si flori decorative si iti da chiar posibilitatea unui barbeque. AVE Parlament ofera in plus facilitati business si spatiu de parcare gratuita.

  

Calatoresti in interes de afaceri sau vii de placere?

Camerele si apartamentele noastre se potrivesc si pot fi adaptate oricarui stil. La rezervarea oricarei camere primesti o serie de servicii incluse:

 • aer conditionat si cada cu hidromasaj sau jacuzzi
 • TV LCD cu 100 de canale
 • spatiu pentru birou si Wi-Fi Absolut Gratuit
 • Chicineta utilata complet, minibar si room service
 • Personal la dispozitia la 24 din 24 

Experimenteaza un concept de ospitalitate diferit

Clientii nostri vorbesc despre un raport excelent calitate-locatie-pret, insa noi vrem sa atragem atentia asupra facilitatilor cheie ale hotelurilor noastre:

Locatie excelenta - Hotelurile noastre sunt amplasate la cateva minute de centrul orasului in zone in care te poti plimba in siguranta la orice ora. Vei avea acces imediat la toate mijloacele de transport, inclusiv la metrou si in doar cateva minute de plimbare poti ajunge in cele mai frumoase parcuri, piete si puncte de interes din Bucuresti.

        

Atmosfera – Dupa o zi incarcata de intalniri de afaceri sau chiar de explorarea orasului, atmosfera calma, intima si linistita din locatiile Avehotel reprezinta o pauza binemeritata. Esti intampinat de personalul care este la dispozitia ta daca ai nevoie de ceva si de toate serviciile de care ai putea avea nevoie. Nimic nu iti este impus, dar putem oferi orice.  

Oamenii – Personalul hotelului imbina ospitalitatea unei gazde cu profesionalitatea unui partener de afaceri. Sunt gata sa rezolve orice problema rapid si sa iti faca sederea cat mai placuta.

 

Exista locuri in Bucuresti in care banii tai au mai multa valoare,

 iar Avehotel este unul din aceste locuri.

Rezerva telefonic una din camerele noastre pentru perioada vizitei tale sau inscrie-te la newsletter pentru a primi ultimele oferte speciale. Orice rezervare poate fi anula fara nici o penalizare oricand.

Suntem primul hotel din Romania care accepta plata prin SEQR.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian