Harta Bucuresti obiective turistice

Daca te cazezi la Ave hotel Unirii AVE Parlament te bucuri de o locatie accesibila, aproape de centrul orasului. In zona ai acces la cateva dintre cele mai importante obiective turistice din Bucuresti precum :

Palatul Parlamentului

Adresă: Strada Izvor 2-4, BucureÈ™ti 050563

Telefon:021 316 0300

Muzeul de Istorie

Adresa: 
Calea Victoriei nr.12 BucureÈ™ti sector 3 

Telefon:
+40 21 315 82 07
Muzeul de Arta Contemporana 

Adresă: Sector 5, BucureÈ™ti

Telefon: 
021 318 9137
 Beneficiezi de aceleasi servicii de 4 stele la pret de 3 stele intr-un hotel elegant cu camere mobilate modern, cu jacuzzi, internet wireless gratuit si room service.

La receptie primiti informatii despre obiectivele turistice din Bucuresti, programul de functionare al acestora si tarifele de vizitare sau puteti vedea harta Bucuresti de mai jos.

In locatia AVE Hotel Victoriei aveti acces rapid atat catre Gara de Nord din Bucuresti cat si catre aeroportul Henri Coanda, la o distanta de doar 20 de minute fata de hotel.

Muzeul Taranului Roman, Muzeul Satului Dimitrie Gusti, Muzeul Grigore Antipa, Muzeul de Geologie, sunt doar cateva dintre obiectivele turistice pe care le poti vizita daca te cazezi la AVE Hotel Victoriei. Pe langa cele mentionate iti recomandam sa mergi la o plimbare pe Calea Victoriei, sa dansezi la un concert de la Muzeul Taranului Roman, sa inchiriezi o bicicleta din Parcul Kiseleff sau sa hranesti lebedele in Parcul Tineretului.

Bucurestiul iti ofera multe posibilitati de agrement, Ave Hotel prin cele doua locatii AVE Hotel Unirii AVE Parlament si AVE Hotel Victoriei te ajuta sa te bucuri de toate, de la cele mai in voga restaurante aflate in zona Aviatorilor pana la cele mai lungi petreceri din Centrul Vechi, trebuie doar sa alegi lucrurile care iti plac.Vizualizaţi Harta Bucuresti pe o hartă mai mare

 
 
Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian