Sali de conferinta Bucuresti

AVE Hotel Victoriei va ofera posibilitatea de a inchiria o sala de conferinte pentru maxim 12 persoane in incinta hotelului, aceasta este echipata cu toate dotarile de care aveti nevoie pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii foarte bune, pentru un numar intre 15-45 de persoane se pot organiza conferinte in incinta restaurantului.

Aceast serviciu s-a dezvoltat din dorinta clientilor care viziteaza Bucurestiul in interes de afaceri si isi doresc sa aiba totul la dispozitie in acelasi loc, dar este o facilitate creata si pentru companiile care nu dispun de un sediu stabil care sa indeplineasca toate necesitatile acestora, atat in materie de spatiu cat de dotarile aferente.

Pe langa facilitatile oferite de catre AVE Hotel Victoriei dintre care mentionam WiFi de mare viteza gratuit, depozitarea bunurilor de valoare, aer conditionat, primirea si transmiterea mesajelor, sortarea corespondentei, va oferim si posibilitatea de a inchiria birouri pe termen limitat in incinta hotelului, sali de conferinta care pot fi folosite si pentru interviurile de angajare sau alte activitati care necesita un spatiu generos.

Este o alternativa profitabila pentru companiile de dimensiuni mici care nu dispun de bugete foarte mari pentru a inchiria un spatiu propriu sau a caror activitate se desfasoara la terti, inchirierea permanenta a unui spatiu fiind inutila si nerentabila.
Amplasarea hotelului in zona Piata Victoriei va ofera un avantaj major, fiind accesibil atat pentru persoanele care vin din centrul orasului, dar si pentru persoanele care calatoresc cu trenul, Gara de Nord asigura legaturi directe cu cele mai importante capitale europene, sau cu avionul, hotelul fiind situat la doar 20 de minute distanta de Aeroportul International Henri Coanda.

Cererea pentru sali de conferinte in Bucuresti este in continua crestere de aceea ne dorim sa oferim servicii de calitate, daca aveti intrebari sau sugestii pe care vreti sa ni le impartasiti va rugam sa ne contactati.

Testimoniale

Personalul foarte amabil.Dra Adriana a fost tot timpul zambitoare,servirea ireprosabila. La ora 04:30 ni s-a facut sete si intregul grup a consumat vin si bere in receptia resortului,daca temperatura de afara ne permitea am avut la dispozitie un grat...

– Aurelian